Bedouinen avond

bedouinen_avond.jpg

Als u op zoek bent naar een exotisch woestijn avontuur tijdens uw vakantie in Hurghada, dan is een Bedoeïenen avond een prachtig avontuur. Op de rug van een kameel rijden over de immense zandduinen en kennis maken met de levensstijl en cultuur van authentieke bedoeïenen tijdens een bezoek aan een traditioneel kamp onder de sterren, is een onvergetelijk avontuur, wat tijdens een reis naar Egypte eigenlijk niet mag ontbreken.

Uw reis begint bij het kameel station waar kamelen u zullen ophalen. Op dit station kunt u, vlak voordat de zon ondergaat, inschepen voor een rustige tocht door de ontzagwekkende Sinai woestijn. De schoonheid van de woestijn is bij een zonsondergang een lust voor het oog. U rijdt over majestueuze duinen en langs bergtoppen, waar vele profeten, heiligen, veroveraars, pelgrims en krijgers u voor zijn gegaan. U kunt genieten van de stilte van deze uitgestrekte, eenzame wildernis en kunt luisteren naar niets anders dan de natuur en de stilte van de nacht.

Na het bereiken van authentieke bedoeïenentent in het hart van de woestijn, wordt u traditioneel en warm welkom geheten. Dompel uzelf onder in de lokale Bedoeïenen cultuur en maak kennis met uw vriendelijke gastheren en leer over de woestijn en hun levensstijl. Terwijl u zit rond het kampvuur kunt u genieten van een speciale mix van warme, zoete bedoeïenen thee met kruiden, genieten van een heerlijke maaltijd en een traditionele waterpijp roken te midden van de rustieke traditionele Arabische omgeving.
Deze boeiende kennismaking met bedoeïenen is een prachtige manier om jezelf onder te dompelen in de oude schoonheid, mysterie en de geest van de woestijn.