Uitgaan hurghada

uitgaan_hurghada.jpg

In Hurghada zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om uit te gaan. Hoewel de meeste toeristen vaak all inclusive boeken en het eten dus in het hotel inbegrepen is in de prijs, is het toch aan te raden om ook eens een avond buiten het hotel in de stad te gaan dineren. Er zijn vele restaurants te vinden met diverse keukens van de lokale Egyptische keuken tot Franse, Thaise, Mexicaanse en Japanse gerechten!

Het nachtleven in Hurghada is sprankelend en levendig. Het vakantieparadijs heeft diverse levendige nachtclubs en bars in alle smaken, waar men zich tot in de vroege uurtjes kan vermaken. Enkele tips zijn;

 • Ministry of Sound Beach Club
  Ministry of Sound is een openlucht locatie met een prachtig podium met dansers, fantastische dj’s en een geweldig geluid en licht systeem. Elke avond van de week is een andere party, met een andere inrichting en andere muziek. Ministry of Sound’ is een ongelooflijke plek waar je kunt dansen op het zand onder de palmbomen en de sterren.
 • Hed Kandi Beach Bar
  Gelegen in de nieuwe jachthaven van Hurghada, is Hed Kandi Beschouwd als de meest stijlvolle bar aan het strand in Afrika, door de inrichting, opvallende ontwerpen en mega geluidsinstallatie. Bij Hed Kandi, kan men de hele dag in de zon liggen, genieten van heerlijke gerechten, of genieten van de beste dj’s.
 • Pappas Bar
  Papas Bar biedt genoeg vertier met een warme en gezellige sfeer en smaakvol ingerichte interieurs. Eigentijdse live bands uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk, evenals internationale dj’s houden je op de been gedurende de hele nacht. Er worden themafeesten georganiseerd.
 • Little Buddha
  Little Buddha is de ideale plek om te relaxen in Hurghada. Het heeft een prachtig ingerichte bar, met een geweldige sfeer, verlichting en muziek. Het restaurant serveert heerlijke Aziatische gerechten.
 • Alf Layla wa Layla
  Een heerlijke plek om comfortabel te zitten onder felgekleurde koepels en bogen, waarin u kunt dineren tijdens het kijken naar buikdansers.